Bagaimana untuk Membunuh Jangkitan kuku jari kaki kulat menjijikkan - Penyelesaian Terbaik Untuk Kerja

Bagaimana untuk Membunuh Jangkitan kuku jari kaki kulat menjijikkan - Penyelesaian Terbaik Untuk Kerja

Anda mungkin tahu bagaimana menjijikkan Jangkitan kulat kuku jari kaki, saya tidak perlu memberitahu anda bahawa! Saya tahu anda mungkin berfikir, saya telah mencuba segala-galanya untuk merawat jangkitan saya, tetapi tiada kerja-kerja. Mungkin semua yang anda cuba tidak berjaya, tetapi terdapat satu penyelesaian yang tidak. Saya akan bercakap tentang satu yang berfungsi, dan juga bercakap sedikit tentang bagaimana untuk mencegah kulat daripada merebak ke kuku lain.

Pertama saya ingin bercakap tentang mencegah Jangkitan kuku jari kaki kulat anda daripada merebak ke kuku lain atau untuk kuku jari anda. Anda hendak simpan kuku anda kering seberapa banyak yang anda boleh, walaupun itu bererti mengambil kasut tambahan dan sox dengan anda di mana sahaja anda pergi, hanya dalam kes kaki anda basah. Semasa berada di rumah cuba untuk pergi kaki telanjang atau hanya memakai sox seberapa banyak yang anda boleh, ini akan menjaga kaki anda daripada berpeluh. Tidak dan saya ulangi tidak menggunakan gunting kuku sama pada kuku anda yang anda gunakan untuk klip kuku dijangkiti, yang meminta untuk menyebarkan di sekitar! Akhirnya menjaga kuku anda pendek, jika mereka lama ia memberikan kulat tempat untuk membiak.

Sekarang anda mungkin bertanya apa penyelesaian ini adalah, mengapa ia begitu hebat? Well penyelesaian yang terbaik adalah ubat topikal; mereka adalah semulajadi dan mempunyai jaminan wang kembali. Mereka menggunakan perkara seperti Tea Tree Oil, dan lain-lain bahan-bahan semula jadi. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai penyelesaian terbaik topikal untuk Jangkitan kuku jari kaki kulat, jika anda menyemak kotak sumber saya di bawah!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar